Curriculum Vitae

Jille Visser wil een optimale ondersteuning en coaching bieden aan ondernemers en ondernemingen. Hij heeft zich dus verdiept in de nieuwste inzichten, die worden vervat onder de titel LEAN. Daarbij kwam hij tot de verrassende ontdekking, dat dit concept een rode draad heeft gevormd in zijn gehele carrière. Wat Jille altijd intuïtief heeft toegepast, heeft nu een formeel etiket gekregen.

Achtereenvolgens heeft Jille 12 jaar de functie van Hoofd Administratie vervuld en 9 jaar als consultant implementaties van grote ERP pakketten bij dito organisaties begeleid. Daarna heeft hij als zelfstandig ondernemer gedurende 11 jaar met een klein en hecht team beschermingsbewind gevoerd voor vele, meestal laag opgeleide, particulieren.

Tegenwoordig ondersteunt hij desgevraagd bij ERP implementaties, conversies en migraties van financieel administratieve systemen, naast het voeren van administraties met daaraan gekoppeld het indienen van aangiften BTW, IB en VPB. Startende ondernemers worden met raad en daad terzijde gestaan.

Binnen een team wordt Jille gewaardeerd om zijn zelfstandig en onafhankelijk functioneren, waarbij hij recht op het doel van de opdracht of het project af gaat. Hij probeert door een out-of-the-box perspectief te hanteren tot een fris inzicht te komen. Hij communiceert op directe wijze, maar verliest nooit het respect voor de ander.

Jille heeft een brede belangstelling. Hij voegt zich snel naar uiteenlopende situaties, verdiept zich in de problematiek van zijn klant. Zijn werkgebieden lopen uiteen van bloemenhandel, via olie-industrie, ziekenhuisadministratie en overheidsinstellingen tot uitvoering van sociale wetgeving.

Neemt u vooral contact op.